INDONESIAN ISLAND RETREAT

This pool house/cabana doubles as a tennis pavilion.  For this project, the client wanted to create the feel of Bali in their backyard. 

The homeowner created a custom stain for the Western Red Cedar out of vinegar and steel wool. The synthetic pavers used on the floor are stamped with a woodgrain to provide a natural look and are ideal for outdoor spaces because they are weather resistant.  The same flooring was used around the pool terrace to visually connect the two areas.

The open design of this pool house makes you feel like you are outdoors, yet it provides all the comforts of being in your home.  A niche was cut out of the wall of the fireplace to seamlessly integrate the TV into the living space.  The full outdoor kitchen with custom hood and the large dining table allows for easy entertaining.